میهمان گرامی برای استفاده کامل از امکانات باید عضو شده و یا وارد انجمن شوید - اکانت فوری با دسترسی محدود » نام کاربری و رمزعبور: visitor



موارد کاربرد های آهک - سود پرک - بنتونیت - اسید هیومیک
زمان کنونی: 1396/8/2، 01:07 عصر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: marali
آخرین ارسال: marali
پاسخ 1
بازدید 20

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
موارد کاربرد سود هیومیک پرک های آهک اسید بنتونیت

موارد کاربرد های آهک - سود پرک - بنتونیت - اسید هیومیک
#1
اسید هیومیک  در چه روش های کشاورزی قابل استفاده است؟ترکیبات هوموس دار نظیر 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

  و فولویک اسید در هر نوع روش کشاورزی قابل استفاده است. در کشاورزی ارگانیک ، بیودینامیک ، کشاورزی پایدار و متعارف از 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

  به عنوان یک کود کشاورزی برتر استفاده می شود. محصولات مختلف دارای تاثیرات متفاوتی نیز هستند. از 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

 در کشت هیدروپونیک گلخانه ای ، چالکود ، در سیستم آبیاری و ترکیبی در باغات و زمین زراعی می توان سود برد.سایر کاربرد ها و مصارف 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

در حدود 2 درصد از این ماده در صنایع غذایی برای نوشابه سازی و صنعت قند مصرف می شود. همچنین در صنایع شیمیایی ، تصفیه فاضلاب کارخانجات تولید کاغذ ، کاشی و سرامیک ، در صنایع دارویی برای تولید پودر ها و کرم ها ، به عنوان فیلر و سیلانت در عایق کاری و ... کاربرد دارد.آهک زنده به دو صورت معمولی و ***ومیتی دارای کاربرد های وسیعی در تولید فولاد به عنوان عامل گدازنده و تصفیه کننده در فراینده های EAF و BOF دارد. زنده عموما نقش  حذف کننده فسفر ، گوگرد ، سیلیس و منگنز را در فولاد سازی دارد. همچنین نقش مهمی در تصفیه ثانویه فولاد بازی می کند.موارد کاربرد کاربرد 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

 در صنایع غذایی و مواد خوراکی بستنی بدون دخالت 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

 در مرحله میلک شیک باقی می ماند. کاراژین یک ماده ژل ساز که از جلبک دریایی به دست می آید برای ضخیم سازی بستنی استفاده می شود. زمانی که محلول 
   برای مشاهده لینک باید عضو شوید یا وارد شوید

 به این ماده اعمال شود ، خاصیت ژلاتینی آن افزایش می یابد و به ثبات مورد نیاز بستنی هم کمک می کند.



پاسخ



پرش به انجمن:



کاربران در حال بازدید این موضوع:

1 مهمان